Visą gyvenimą galite išlikti jauni vartodami Q10

Visą gyvenimą galite išlikti jauni vartodami Q10

Sau 14, 2019

Bėgantis laikas pasiglemžia ištvermingumą, stiprybę ir energiją, tačiau visa tai galime susigrąžinti vartodami maisto papildą Q10 – natūralų energijos šaltinį, kuris yra toks galingas, kad širdies ligomis sergančius ligonius vėl pastato ant kojų.
Mokslininkai atrado natūralų energijos šaltinį, kuris gali iš esmės pakeisti jūsų gyvenimą. Kasdien nedideliais kiekiais vartodami šį preparatą, galite veiksmingai susigrąžinti jaunatvišką energiją ir tai, ką iš jūsų atėmė bėgantys metai.
Raktas, padėsiantis atrakinti jumyse slypintį energijos potencialą, yra į vitaminus panaši medžiaga, vadinama kofermentu Q10, kuris kontroliuoja jūsų ląstelėse vykstantį energijos gamybos procesą. Kartais atsitinka taip, kad šios gyvybiškai svarbios maistingosios medžiagos organizme gali gana anksti imti mažėti. Dėl šios priežasties daug greičiau pavargstame, esame ne tokie ištvermingi. Galite iš esmės pakeisti situaciją, jeigu kasdien vartosite maisto papildą, kurio sudėtyje esanti medžiaga yra ne kas kita, o tikri „degalai“ ląstelėms.
Kofermento Q10 atradimas faktiškai sugriauna visą senėjimo koncepciją. Ši žvalinamoji priemonė suteikė naują gyvenimą jos vartotojams visame pasaulyje. Vyresnio amžiaus žmonės vos per keletą savaičių tapo jaunatviški ir gyvybingi, besimėgaujantys visiškai naujais potyriais, kurie leidžia pajusti jėgų ir energijos antplūdį.
Ši visagalė medžiaga, kuri kontroliuoja kiekvieną organizmo ląstelę, sudomino viso pasaulio mokslininkus. Už išskirtinės svarbos mokslinį darbą apie kofermentą Q10 Nobelio premija chemijos srityje buvo įteikta dabar jau mirusiam britų mokslininkui Peteriui Mitchell’ui. Taip pat už nuopelnus tyrinėjant kofermentą Q10 Pristlio medaliu (Amerikos apdovanojimas, prilygstantis Nobelio premijai) buvo apdovanotas profesorius Karlas Folkersas – vienas iš pirmųjų mokslininkų, ėmęsis tyrinėti šią medžiagą, jo tyrimai turėjo didžiulės reikšmės visuomeninei sveikatai.
Kofermento Q10 poveikis ne tik šalina senatvinį nuovargį. Vienas iš geriausių pavyzdžių, iliustruojančių šios medžiagos atkuriamąją galią, yra širdies napakankamumo ligos. Netgi tie ligoniai, kurie serga sunkiu lėtiniu širdies nepakankamumu ir yra priversti rinktis sėdimą gyvenimo būdą, gali tapti vėl fiziškai akytvūs, jei kasdien vartos kofermentą Q10. Iš tikrųjų ši medžiaga yra oficialiai pripažinta medicinine gydymo priemone, kuri naudojama šiuo konkrečiu atveju.